Dialog

7 innlegg

Hytteturen 2014 for kvinner

  Brobyggende dialog/hyttetur ble gjennomført den, 23 og 24 august med stor hell. Her deltok 23 kvinner med forskjellig etnisk bakgrunn, både med muslimsk og kristen tro. Det ble samarbeidet med Kirkene i Gamle Oslo.  Tema var «Identitet og forventninger» og hvordan vi lever med dem som kvinner i forskjellige settinger. Man startet med innlegg fra deltakerne, deretter ble deltakerne delt inn i grupper hvor de drøftet spørsmålene og til slutt tok man det i plenum. Turen ble velykket, hvor det for kvinnene var både sosialt, lærerikt og brobyggende mellom forskjellige kulturer og religioner.  

Påskemåltid

av

Søndag 21.04.2013 arrangerte Minhaj Konfliktråd og Vålerenga Kirke et felles kveldsmåltid der temaet var: «Hva er egentlig påske?»

Cafésamling nr. 4

av

Det ble en kontruktiv kveld med mye god dialog og kos med prat og lett servering av kaffe og kaker 🙂 Alle ble enige om at religion har en plass i dagens, men de hadde ulike tanker om hvor stor plass.

Hyttetur 2012

av

Som alle de forrige årene ble fjorårets hyttetur også en braksuksess! Damene koste seg, alle ble kjent med nye fjes og ikke minst lærte vi ufattelig mye av hverandre.

Pepperkakebaking

av

25 damer, 7 kg pepperkakedeig, 5 liter julegrøt, mye god pakistansk festmat, 6 hijaber, 10 kjevler, 1 Bibel og 1 Koran var 10. desember 2012 samlet i Gamle Oslo.